Opticien Best met enthousiast en deskundig team

Foudraine by Beau is een opticien Best met een enthousiast en deskundig team. Wij hebben een passie voor ons vak en vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel huiswaarts keren. Bij ons zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom voor een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen. Qua brillen en zonnebrillen werken we met diverse merken en monturen. Je vindt hierdoor altijd een bril die goed past bij je gezichtsvorm en wensen. Wij weten alles over de laatste trends en voorzien je graag van een persoonlijk advies. Qua contactlenzen heb je de keuze uit zowel harde als zachte lenzen en dag- en nachtlenzen.

Maak kennis met onze opticiens Best

Op onze website kun je alvast kennis maken met onze opticiens Best. Zo bestaat ons team uit de ervaren Beau en Marion. Beide dames zijn sinds 2010 werkzaam als opticien en kunnen dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring jou als geen ander adviseren en helpen. Wij nemen de tijd voor al onze klanten en denken graag met je mee. Zo vinden wij het belangrijk om een bril of contactlenzen te vinden die echt bij jou en je levensstijl passen. Wist je bijvoorbeeld dat nachtlenzen de ideale oplossing zijn voor mensen die overdag geen lenzen willen dragen? Ook voor kinderen zijn nachtlenzen een geschikte optie.

Een afspraak maken met onze opticien in Best

Op de website van Foudraine by Beau vind je veel informatie over ons en onze diensten. Om onze collectie met brillen en zonnebrillen te bekijken of om een persoonlijk advies te krijgen, bijvoorbeeld over contactlenzen, raden we je aan om langs te komen in onze optiek. Onze opticien in Best is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ook buiten onze openingstijden om kun je een afspraak met ons maken. Neem hiervoor contact met ons op via de website, telefoon of e-mail. Uiteraard kun je ons ook contacteren als je een vraag hebt. We hopen je gauw te begroeten bij Foudraine by Beau.