Zachte contactlenzen

Zachte lenzen brengen veel voordelen met zich mee. Zachte contactlenzen zijn zuurstof doorlatend en erg flexibel. Hierdoor zitten zachte lenzen erg comfortabel en wen je hier snel aan. Ook zijn zachte lenzen ideaal te combineren met een bril, omdat deze nauwelijks invloed hebben op jouw ogen. Zo kan je bijvoorbeeld alleen tijdens het sporten contactlenzen dragen .

Zachte lenzen zijn te verkrijgen met een + of – sterkte, met cilinder (torisch) of met een leesgedeelte (multifocaal). Daarnaast heb je keuze uit daglenzen, 2-wekelijkse lenzen, maandlenzen en lenzen voor 3 of 6 maanden. Door de vele mogelijkheden zijn zachte contactlenzen breed inzetbaar.

Tegenwoordig werken wij samen met LensOnline. Hierdoor bieden wij je de beste oogzorg, maar wel tegen een eerlijke prijs. Wil je meer weten over deze samenwerking? Klik dan hier.

Voordat we bij Foudraine by Beau zachte contactlenzen aan je meegeven, voeren we eerst een contactlensaanpassing uit. Deze aanpassing begint altijd met een uitgebreide oogmeting, daarna brengen we zeer nauwkeuring de vorm van jouw ogen in kaart met behulp van een topograaf. Als laatste wordt de gezondheid van jouw ogen gecontroleerd. Wij willen namelijk zeker weten dat jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Zo draag jij straks de ideale zachte contactlenzen.

Maatwerk zachte contactlenzen:

Naast de “standaard” zachte lenzen, zijn er tegenwoordig ook maatwerk zachte lenzen te verkrijgen. Bij iedere contactlensaanpassing die wij uitvoeren, meten we alle maten van jouw ogen op met behulp van een topograaf. Wanneer jouw ogen qua vorm of sterkte afwijken van de “standaard”, hebben wij de mogelijkheid om zachte contactlenzen volledig op maat te laten maken.

Hierdoor kan iedereen zien op z’n Best met zachte contactlenzen! 

Wil jij ook zachte contactlenzen dragen? Maak dan hier een afspraak voor een contactlensaanpassing.